The Indian Public School

Revised School Timing (e.i.f Dated 01/04/2021) For The Session 2021-22

 

Particulars                                                                Schedule                                                                        Duration

Reporting Time                                                       7:50 am                                                                                                        

Morning Assembly                                                   8:00 am-8:20 am                                                               20 minutes

1st Period                                                                  8:20 am-9:00 am                                                                40 minutes

2nd Period                                                                 9:00 am-9:40 am                                                                40 minutes

3rd Period                                                                  9:40 am-10:20 am                                                             40 minutes

4th Period                                                                  10:20 am-11:00 am                                                           40 minutes

BREAK                                                                       11:00 am-11:20 am                                                           20 minutes

5th Period                                                                  11:20 am-11:55 am                                                           35minutes

6th Period                                                                  11:55 am-12:30pm                                                            35minutes

7th Period                                                                  12:30 pm-1:05pm                                                              35minutes

8th Period                                                                  1:05 pm-1:40 pm                                                               35minutes

DIARY PERIOD                                                        1:40 pm-2:00 pm                                                               20minutes